Schoolbasketballtoernooi

Datum:
Zaterdag 22 juni 2019

Inschrijven:
Via website van De Combibrug
Inschrijven kan tot en met zondag 9 juni 2019

Klik hier om je in te schrijven!

Spelvorm:
Groepen 3 en groepen 4 – spelletjescircuit
Groepen 5 t/m 8 – 3×3 basketballtoernooi

Plaats:
Sporthal De Tulp in Voorhout

Groepen 3 en groepen 4
Inschrijftafel is open vanaf 09:00 uur
Kinderen schrijven zich vooraf in op de website van De Combibrug.De kinderen worden in groepjes ingedeeld waarbij er natuurlijk rekening wordt gehouden dat vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in hetzelfde groepje zitten.

Vanaf 09:30 uur start het programma.

In de zaal zijn verschillende onderdelen uitgezet waarbij de kinderen de basis vaardigheden van het basketball worden aangeleerd. De kinderen gaan samen met een begeleider van basketballvereniging Forwodians het spelletjescircuit langs. Het draait hierbij om op een sportieve manier met elkaar te bewegen. De activiteiten worden begeleid door een spelleider en een gezellig muziekje waarbij plezier beleven voorop staat.

Rond 11:00 uur eindigt het programma en ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken.

Groepen 5 en groepen 6
Kinderen vormen met hun klasgenoten een team van minimaal 3 en maximaal 5 kinderen per team. Een team bestaat uit jongens en/of meisjes. We spelen een gecombineerde competitie dit betekent jongens en meisjes door elkaar. Er is een competitie voor de groepen 5 en een competitie voor de groepen 6. Per team maximaal 1 kind die op basketball zit. Als je geen team kunt vormen maar wel graag mee wilt doen dan kun je je ook zelf inschrijven zonder team. Wij maken dan op de dag zelf een team van deze inschrijvingen.

10:30 uur inschrijftafel open

11:00 uur start de warming / clinic van Raoul Straathof.
Raoul Straathof is trainer/coach bij BS-Leiden en was meerdere jaren onderdeel van de staf van het Nederlands Heren Basketballteam.

11:30 start 3×3 toernooi
Elk team wordt begeleidt door een basketballer van Forwodians.
Speelduur: 8 minuten

Beide poules spelen de finale wedstrijd. De kampioen van groep 5 en de kampioen van groep 6 ontvangt een mooie beker!

Groepen  7 en groepen 8
Kinderen vormen met hun klasgenoten een team van minimaal 3 en maximaal 5 kinderen per team. Een team bestaat uit jongens en/of meisjes. We spelen een gecombineerde competitie dit betekent jongens en meisjes door elkaar. Er is een competitie voor de groepen 7 en een competitie voor de groepen 8. Per team maximaal 1 kind die op basketball zit. Als je geen team kunt vormen maar wel graag mee wilt doen dan kun je je ook zelf inschrijven zonder team. Wij maken dan op de dag zelf een team van deze inschrijvingen.

13:30 uur inschrijftafel open

14:00 uur start de warming / clinic van Raoul Straathof.
Raoul Straathof is trainer/coach bij BS-Leiden en was meerdere jaren onderdeel van de staf van het Nederlands Heren Basketballteam.

14:30 start 3×3 toernooi
Elk team wordt begeleidt door een basketballer van Forwodians.
Speelduur: 8 minuten

Beide poules spelen de finale wedstrijd. De kampioen van groep 7 en de kampioen van groep 8 ontvangt een mooie beker!